måndag 11 maj 2009

Indianerna som invaderade krogen!

Jag har aldrig tyckt om måndagar. En måndag är lika roligt som att ha en hel pälsfarm i ögat eller som att vakna upp på natten av sendrag i tån,vilket känns som att någon skulle kapa av foten utan att man får säga minsta lilla ljud. Därför får jag ta och blicka tillbaka på helgen som varit för att få mig själv på bättre humör.
På fredagen var det dags att fira Marina som än en gång lyckats skrapa till sig lite vuxenpoäng och blivit 1 år äldre. Huset fylldes snabbt av alkohol,gäster och grilldofter. Jag och min kära Josefin hade fixat lite utstyrsel så att både de som iakttog oss och även vi skulle kännas igen som "indianerna". Med Marina som hövding så satte festen igång och alla blev plötsligt väldigt törstiga... Klockan gick lika snabbt som det tar för mig att bränna en kaka (väldigt snabbt) och plötsligt var klockan nästan 1. Efter en liten tur genom Smedsby och Vasa så kom vi alla fram till krogen där vi ville sätta en (o)stadig grund på vårt drickande med tequila! Sen gick timmarna väldigt snabbt och lamporna kom på och lyste upp allt utsuddat smink som lagt sig så konstnärligt ojämt under mina ögon.Vilken vacker syn det måste ha varit.. Festen tog vi sen hem till Marina fast så mycket fest blev det dock inte, utan bara "jag har aldrig".
Innan man hann säga god natt var det då dags att säga god morgon på nytt. Regnet sprutade ner så det var en perfekt dagen-efter-dag. Det var också skönt att se att alla kommit sig hem till helgens hotell Marina. Sen var det krabbishumor som gällde för hela slanten.

Allt jag kan säga är tack för en rolig helg/fredag! Och jag kan redan varna alla de som såg 1000 indianer på ollis på fredagen, att vi kommer att komma tillbaka.Kanske inte som indianer men i andra förklädnader. Kom ihåg det. Jag varnade er. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar