fredag 1 maj 2009

Dags att säga HEJ DÅ till april - Välkommen maj !

Nu var vappen avklarad. Torsdagen började med en liten före-förfest som gänget vill kalla det. Vi var inbjudna (våldsgästade) till Josefin där grillen satte sommarkänslan på topp. Det är ju egentligen konstigt att man tänker "Oh.. tändvätska, det kan inte bli mer sommar! " när det finns så många andra dofter på sommaren (säger Hanna, 95 år). Men okej, tillbaka till helgen. Efter X antal dåliga skämt och god mat, så åkte vi glatt iväg med majs mellan tänderna till ollis där vi betalade in oss eftersom vi antog att det skulle bli en härligt lång och bred kö på kvällen. För att inte verka oförskämda (bara därför...) så tog vi alla varsin tequilashot. När vi avklarat detta hoppade vi in i bilen igen och åkte iväg till kvällens förfest där de vanliga typerna befann sig. När vi rubbat vätskebalansen i kroppen tillräckligt, så begav sig hälften av gruppen by car och den andra delen till fots back to ollis. Kön var redan lång men vi kunde dock gå förbi utan problem, vilket värmde lite i skadeglädjeslådan.
Efter några timmar var det dags att gå till sovkojan. Linn och jag hämtade upp Jenny, som tillbringat kvällen på Fone. Efter en liten stunds vandring kom vi dock hem till la casa. Då var Jenny, Jenny junior och Linn alltså på plats. God natt. Varm natt. God morgon.
Upp & hoppa, nu var det dags för att göra torget osäkert. Med ett vakande öga på småbarn, som tycker det är väldigt roande att få vuxna att lukta och se ut som bajs, så gick jag och Linn till H&M för att invänta sällskapet för dagen. Efter att dessa (Sandra och Josefin) inhandlat sockervadd så gick vi till de underårigas sommarhem, Hoviska parken. Kom då på att vi inte hade något att äta på våran pinic så då gick vi och inhandlade något att mumsa på.
Detta var helgen i en kortfattad version. Om någon vill veta mera om den så kan man vända sig till undertecknad. Tack iaf för en fin valborgsmässoafton, tack för solen och tack för vänner! (Servetter för att torka bort tårarna efter detta fina slut finns i köket)


Glada Vappen!!

// Hannaaa

1 kommentar:

  1. Vi dehär laget bord he ju va bevisat att humor e genetiskt (bra som urusel)..din å Jennys humor e ju identisk..and I like it!:D

    Ja menar, va kan va bättre än en Haagensen..jo två!:p

    Jättefin blogg har du!

    // Ninna

    SvaraRadera