onsdag 31 augusti 2011

RekLampor

Jag kan helt enkelt inte hålla mig längre. Efter att ha plågats en längre tid så måste jag bara få det sagt. Jag vill sätta på varningslamporna för de enormt dåliga och irriterande reklamerna som rullar på svensk tv nuförtiden. Jag tänker inte peka ut någon med namn... Om inte det behövs ;)

1. "Det kan kocken Kari intyga"

2. Reklamen där en försäljare är hos en ny terapeut eftersom alla andra terapeuter har blivit så upphetsade av butikens bra erbjudanden och billiga varor. Pinsamt värre.

3. Vagina Tricots, a.k.a Gina Tricots alla reklamer.

4. Reklamen för en klädbutik i Umeå. Speakerrösten berätta om hur många olika sorters jeans som finns och ungefär alla kan hitta ett perfekt par till sig. Då tycker jag att det är lite konstigt att alla kunder måste ligga på golvet och hoppa hit och dit för att få på sig de bästa jeansen i Umeå. Typ.

5. Skorna från bodytrain. Konceptet "gå-med-skorna-och-du-får-en-workout-för-hela-kroppen" är inget jag går på. Musiken nerverande med en idrottare som ska ge glans åt reklamen, men tyvärr Anna L., att agera inför kamera är inte din grej.

6. Jag säger bara: Halebop. Alla reklamer. Inga undantag. Bland de mest irriterande reklamerna som finns. Punkt.

7. "Det är någonting jag vill fråga dig.. Hur mycket tror du att jag kan få för den här?". Snälla. Skådespelarna skulle passa i en kortfilm från en sjukt lokal lokal-TV.

Det här är bara en början för jag vet att det finns många jag inte kommit ihåg. Död åt dåliga reklamer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar