söndag 15 november 2009

Igår var Hanna duktig. Hon tog sig några vinglas och sedan lite smått&gott på ollis. Okej, en aning "salongsberusad" blev jag. Åkte också hem kl. 1 eftersom släkten skulle komma på kalas idag. Gick duktigt och lade mig kl.2..på en lördag. Det mina vänner, de sker inte ofta! :D Jag är den som är på krogen tills lamporna börjar blinka för "man har ju ändå betalat för att vara där" , jag är den som vägrar inse att festen är slut och att det kanske är dags att gå hem och sova,jag är den som köper något från Hese eller Mäkken bara för att slippa gå hem. Så om ni söker deltagare till diverse efterfester är jag rätt person :P
Till alla er som självklart är intresserade av vad jag gjort idag, så kan jag berätta att jag bland annat gjort en UNO (kortspelet)pokal av papper, öppnat paket och sjungit bort min röst med min kära syster. Ska se på slumdog millionaire (stavfel förekommer säkert). De blir fett najs vah ;)
Imorgon är det måndag och det betyder skola. Just nu har jag inte alls lust att gå i skola utan jag skulle bara vilja hitta en lägenhet som man kan inreda och sedan sitta och mysa i och jag kan inte förneka att jag ständigt är på festhumör. Är tvungen att hålla mig till lördagen för då kommer ett farligt gäng till fontana eftersom det nu är dags för kalas 2 eller blir de 3. Det blir skoj. Träffar "stads-gänget" allt för sällan så det kommer bli en händelserik kväll tror jag. Nej nu är det nog dags att sluta skriva när man börjar låta som en 60-årig tant som aldrig träffar sina vänner eftersom de aldrig är friska nog.



Låten ikväll blir en gammal goding. Enjoy.

Alice Cooper - Poison

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar